Prodavnica

-15%
Immunotrofina d
10/01/2022

Verbascon Grip

306,00 RSD

NOVO na našem tržištu!

Verbascon Grip i prehlada nema čemu da se nada!

Kategorija:

VERBASCON Grip je dodatak ishrani koji se konzumira u vidu toplog napitka i namenjen je očuvanju zdravlja respiratornog sistema i normalnoj funkciji imunskog sistema.

Sastav preparata zasnovan je na dejstvu brižljivo i ciljano odabrani prirodnih biljnih sastojaka koji se tradicionalno koriste u terapiji simptoma prehlade i respiratornih tegoba, kod infekcija gornjih disajnih puteva, kao što su rinosinuzitis, faringitis i tonzilitis.

Weight 0,050 kg
Dimensions 12,5 × 9,4 × 3,9 cm

Sastav

Sastav preparata VERBASCON Grip zasnovan je na dejstvu sastojaka prirodnog porekla:

  • Afrička muškatla – lekovita biljka sa najviše kliničkih istraživanja u terapiji respiratornih infekcija. Pomaže u prirodnom smirivanju respiratornih problema kao sto su problemi sa grlom kod prehlada, ublažava kašalj, pomaže kod upale sluznice nosa i sinusa. Koren ove biljke sadrži različita jedinjenja koja imaju antivirusnu i antibakterijsku aktivnost, te ima povoljan efekat i na imunski sistem.
  • Zova – donosi olakšanje u slučaju iritacije i upale gornjih disajnih puteva i ublažava rane simptome prehlade. Poznato je da se zova tradicionalno koristi kod hronične upale sluzokože nosa ili sinusa, kao i za preznojavanje kod gripa i prehlade.
  • Divizma – ublažava iritaciju i bol u grlu povezanu sa suvim kašljem i prehladom.

Obogaćen je mineralima – selenom i cinkom koji pomažu u pravilnom funkcionisanju imunog sistema, kao i vitaminom C koji dodatno doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Dejstvo ovih sastojaka nije pokazalo neželjene efekte ni primenjeno u kombinaciji sa korišćenjem antibiotika i druge propisane terapije.

Način upotrebe

Odrasli i stariji od 12 godina: Ratvoriti sadržaj kesice u 150 ml tople vode. Preporučuje se uzimanje do 2 kesice dnevno.

Kutija Verbascon Grip sadrži 10 kesica.

Napomena

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece!

Proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na neki od sastojaka. Ne preporučuje se deci mlađoj od 12 godina, trudnicama i ženama koje doje.