INFORMACIJE O TRANSPORTU

Isporuka se vrši posredstvom kurirske službe PostExpress i to samo na teritoriji Republike Srbije.

Sibex inicira usluge kurirske službe za poružbine primljene do 12h, istog dana sa opcijom isporuke „Danas za sutra do 19h“. Porudžbine primljene posle 12h, biće obrađene narednog radnog dana i predate kurirskoj službi sa opcijom isporuke „Danas za sutra do 19h“. Porudžbine primljene tokom vikenda (od petka posle 12h, subotom i nedeljom), šalju se ponedeljkom.

Dostave se ne vrše nedeljom i praznicima.

Svaka porudžbina prilikom predaje kurirskoj službi, dobija svoj identifikacioni broj koji omogućava praćenje njenog statusa dok se nalazi u posedu kurira, sve do trenutka isporuke. Nakon predaje pošiljke PostExpress-u, Sibex će Korisniku poslati obaveštenje sa podacima o broju pošiljke, na e-mail adresu koju je Korisnik ostavio prilikom kreiranja porudžbine.

Ukoliko nismo u mogućnosti da vam isporučimo naručeni proizvod u navedenom roku, ili uopšte, o tome ćemo vas obavestiti e-mailom. U tom slučaju možete odlučiti da li želite da obustavite porudžbinu ili sačekati da naručeni proizvod postane dostupan.

TROŠKOVI DOSTAVE

Troškovi dostave koje snosi Korisnik, a koji su uključeni u ukupnu vrednost paketa koji plaća Korisnik prilikom preuzimanja paketa, preuzeti su iz važećeg cenovnika kurirskog servisa PostExpress i zavise od mase paketa, vrednosti otkupnine paketa koji se isporučuje (u slučaju plaćanja pouzećem - 1% od vrednosti paketa ili minimalno 20,00 din.) i usluge PostExpress službe (1% od vrednosti paketa ili minimalno 50,00 din.) i Sibex nema uticaja na njih. Važeći cenovnik PostExpress-a priložen je u nastavku, a dostupan je i na zvaničnom sajtu PostExpress-a.

Važeći cenovnik PostEspress-a možete pogledati OVDE.

PREUZIMANJE I PLAĆANJE POŠILJKE

Proizvod će biti zapakovan tako da ne može biti oštećen uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda Korisnik je dužan proveriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kuriru koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljašnja oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena.

Plaćanje se vrši pouzećem, odnosno gotovinom kuriru prilikom preuzimanja proizvoda. Korisnik je obavezan da plati vrednost pošiljke. Plaćanjem pošiljke, smatra se da je isporuka iste izvršena.

Za sva dodatna pitanja u vezi transporta i dostave, možete nam pisati na e-mail adresu prodavnica@sibexline.rs.