🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

Zinkosel®

ODRASLI

Jedinstvena kombinacija cinka i selena, sa vitaminima C i E, može doprineti jačanju imunog sistema, efikasnoj borbi protiv stresa, ubrzanju oporavka posle bolesti i stanja iscrpljenosti, smanjenju rizika za nastanak maligniteta i usporavanju procesa starenja.
Sastojci Zinkosela:
📌 kod žena pružaju podršku u regulaciji promena hormonskog statusa, poboljšanju izgleda kože, kose i noktiju, smanjenju rizika za nastanak depresije, kao i karcinoma jajnika i dojke
📌 kod muškaraca utiču na povećanje koncentracije testosterona, poboljšanje seksualne funkcije, kao i na smanjenje rizika za razvoj oboljenja prostate
📌 kod oba pola mogu poboljšati imuni i kardiovaskularni sistem, memoriju i koncentraciju i dovesti do obnavljanja energije i snage što može doprineti usporavanju procesa starenja.

📝 Sastav: 

✅ Vitamin C

✅ Vitamin E

✅ Cink

✅ Selen

📝 Način primene: 1 tableta dnevno

➡️ Napomena: Zinkosel je namenjen svim osobama starijim od 15 godina, uključujući trudnice i dojilje. Zinkosel ne sadrži gluten. Zinkosel ne treba da upotrebljavaju osobe sa intolerancijom na laktozu. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Proizvod ne treba koristiti nakon isteka roka upotrebe naznačenog na pakovanju. Čuvati van domašaja dece. Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C.