🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

Sinulan forte®

ODRASLI

Dodatak ishrani koji sadrži kombinaciju biljnih ekstrakata koji doprinose održavanju normalne funkcije respiratornog i imunog sistema.

📝 Sastav: 

✅ Ekstrakt lista biljke Andrographis paniculata doprinosi normalnoj fiziološkoj funkciji gornjih disajnih puteva (nos, sinusi) i imunog sistema.

✅ Ekstrakt cveta zove doprinosi održavanju normalne funkcije imunog i respiratornog sistema (ima povoljno dejstvo na gornje disajne puteve, na primer kod kašlja).

✅ Ekstrakt cveta divizme deluje blagotvorno kod bola grla, grkljana i glasnih žica i doprinosi održavanju normalne funkcije imunog sistema.

✅ Ekstrakt herbe verbene doprinosi fiziološkoj funkciji respiratornog sistema (kod bolova grla, grkljana i glasnih žica).

✅ Ekstrakt korena lincure utiče na jačanje i vitalnost ljudskog organizma.

💊 Doziranje: 1 tableta dnevno, najbolje tokom obroka.

➡️ Napomena: Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Proizvod ne koristiti nakon isteka roka upotrebe naznačenog na pakovanju. Proizvod ne treba da koriste trudnice i dojilje. Čuvati van domašaja dece. Čuvati na tamnom i hladnom mestu na temperaturi do 25°C.