🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

Selenium :: Magnesium :: Zinc :: Ca-Mg-Zn

ODRASLI :: DECA

Selenium

Dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor selena u ishrani.

📝 Sastav: 

✅ Selen – Mineral za vitalnost. Selen sprečava nastanak oštećenja ćelija i preranog starenja, prevenira kardiovaskularne bolesti, doprinosi pravilnom funkcionisanju imunog sistema, pomaže u iskorišćavanju joda i sintezi hormona štitne žlezde, doprinosi održanju plodnosti i zdravlja prostate.

Magnesium

Dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor magnezijuma u ishrani.

📝 Sastav: 

✅ Magnezijum – Mineral za borbu protiv stresa. Magnezijum pomaže kod stanja depresije, razdražljivosti i PMS, stresa, malaksalosti, iscrpljenosti, glavobolje i migrene, doprinosi povećanju fizičke aktivnosti, doprinosi smanjenju grčeva i bolova u mišićima, i utiče na smanjenje rizika za nastanak bolesti srca i krvnih sudova.

Zinc

Dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor cinka u ishrani.

📝 Sastav: 

✅ Cink – Mineral saveznik oba pola. Cink pomaže kod poremećaja seksualne funkcije, benignog uvećanja prostate, pada imuniteta i oporavka nakon bolesti, problema sa aknama i ekcemom i regulacije hormonskog statusa.

Ca-Mg-Zn

Dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor kalcijuma, magnezijuma i cinka u ishrani.

📝 Sastav: 

✅ Kalcijum

✅ Magnezijum

✅ Cink

Snaga tri minerala. Ca-Mg-Zn je pogodan za žene u reproduktivnom dobu i menopauzi, doprinosi zdravlju i funkciju kostiju i zuba, pomaže ispravnu mišićnu kontrakciju i srčani ritam, doprinosi pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i utiče na jačanje imunog sistema.

💊 Doziranje: 1 tableta dnevno.

➡️ Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Proizvode ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvode nije namenjen trudnicama i deci mlađoj od 3 godine. Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.