🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

Reliv forte®

ODRASLI

Dodatak ishrani koji doprinosi normalnom funkcionisanju i detoksikacionom kapacitetu jetre. Pomaže kod: infektivnih oboljenja, problema masne jetre, ciroze i poremećaja lučenja žuči.

📝 Sastav: 

✅ Silimarin može sprečiti oštećenja direktnim vezivanjem za ćelije jetre i ubrzati njihovo obnavljanje. Može uticati na smanjenje koncentracije masti i činilaca zapaljenja. Za sebe vezuje višak gvožđa i sprečava njegovo taloženje u jetri. Rezultati primene su vidljivi nakon nekoliko meseci.

✅ Lecitin je neophodan u metabolizmu masti, sprečava njeno taloženje, a neophodan je i za pravilnu funkciju membrana i usvajanje vitamina.

✅ Vitamin B1  je važan u procesu prenosa signala nervnih ćelija i u razgradnji složenih šećera.

✅ Vitamin B2  je uključen u metabolizam masti, šećera i belančevina.

✅ Vitamin B6  učestvuje u reakcijama razgradnje hranljivih materija. Deluje protivzapaljenski i važan je za očuvanje imunog i nervnog sistema i stvaranje crvenih krvnih zrnaca.

✅ Vitamin E je snažan antioksidans, deluje i protiv nakupljanja masti i može usporiti razvoj oštećenja jetre.

✅ Beta karoten  se u jetri razlaže do vitamina A, jača imunitet i učestvuje u stvaranju antitela.

💊 Doziranje: 1 kapsula dnevno.

➡️ Napomena: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda, deca malđa od 12 godina, trudnice i dojilje. Upotreba se ne preporučuje ni osobama sa hormonski zavisnim tumorima. Zbog mogućih interakcija, osobe koje koriste lekove treba da se pre upotrebe proizvoda posavetuju sa lekarom ili farmaceutom. Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25°C, u originalnom pakovanju. Čuvati van domašaja dece.