🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

ImunEffect®

ODRASLI :: DECA

Dodatak ishrani ImunEffect je proizvod optimalnog sastava za jačanje imuniteta, koji na izbalansiran način kombinuje 4 aktivne komponente: beta glukan, vitamina C, cink i bioflavonoide, pomaže u jačanju prirodnog odbrambenog sistema ljudskog organizma i time štiti organizam od bolesti.

📝 Sastav: 

✅ β glukan  je prirodni polisaharid koji ima sposobnost da poboljša odbrambenu reakciju organizma na viruse, bakterije i parazite. U organizmu stimuliše veoma važne ćelije imunog sistema – makrofage, čija je uloga da pronađu i unište sve uzročnike infekcije. Ima visok bezbednosni profil, nije toksičan i ne stvara zavisnost. Rezultat delovanja beta glukana je odbrambeni sistem visokih performansi.

✅ Cink  jedan od najmoćnijih antioksidanasa koji, zajedno sa vitaminom C, pomaže u sprečavanju infekcija i ubrzava oporavak od bolesti. Organizam ne može sam da ga stvara, pa se mora unositi putem hrane. Poseduje snažno antimikrobno i antivirusno dejstvo, a posebno se preporučuje kao preventiva u sezoni  respiratornih infekcija.

✅ Bioflavonoidi su supstance biljnog porekla koje se nalaze u gotovo svim biljnim ćelijama. Ispoljavaju snažno antioksidantno dejstvo, pa efikasno jačaju imuni  sistem i brane organizam od infekcije. Svoj efekat najbolje ispoljavaju u kombinaciji sa vitaminom C, jer deluju sinergijski. Bioflavonoidi deluju i kao protektori vitamina C, štite ga od oksidacije, povećavaju njegovu apsorpciju i efikasnost.

✅ Vitamin C je hranljiva materija rastvorljiva u vodi, vitamin neophodan za održanje fizičkog zdravlja i života uopšte. Stalan unos vitamina C pomaže organizmu da se lakše i brže izbori sa prehladom, gripom i drugim infekcijama respiratornih puteva.

Efikasnost svih sastojaka se povećava njihovom istovremenom primenom, što pojačava imuni odgovor i do četiri puta.

💊 Doziranje: 1 tableta dnevno za jačanje imuniteta ili 2 tablete dnevno tokom bolesti.

Preporučuje se upotreba: tokom trajanja bolesti za brži oporavak i osobama sa oslabljenim imunitetom za prevenciju bolesti.

🔗 www.imuneffect.rs