🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

Immunotrofina d®

Dodatak ishrani koji sadrži beta-glukane i arginin i izvor je vitamina B grupe, vitamina D i joda. Predstavlja idealnu kombinaciju sastojaka koji poboljšavaju metabolizam limfnog tkiva, potenciraju imuni odgovor, jačaju lokalne mehanizme odbrane i smanjuju simptome povezane sa uvećanjem “trećeg” krajnika i čestim infekcijama gornjih disajnih puteva.

📝 Sastav: 

✅ β – glukani iz kvasca su nutrijenti izolovani iz Saccharomyces cerevisiae.

✅ Arginin je aminokiselina koja učestvuje u izgradnji proteina.

✅ Jod doprinosi normalnoj produkciji tiroidnih hormona i normalnoi funkciji štitne žlezde.

✅ Vitamin B6, vitamin B12 i vitamin D doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema.

✅ Vitamin B5 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

✅ Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, kao i održavanju normalne funkcije mišića i normalnih kostiju.

IMMUNOTROFINA®D rastvor se preporučuje u slučaju nedostatka ili povećanih potreba za unosom ovih sastojaka u organizam.

💊 Doziranje: 5 ml ili 10 ml jednom dnevno, najbolje između obroka.

➡️ Napomena: Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen deci ispod 3 godine. Ne sme se prekoračiti preporučena dnevna doza. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu ishranu. Nakon upotrebe dobro zatvoriti bočicu. Proizvod ne koristiti nakon isteka roka upotrebe naznačenog na pakovanju. Prisustvo prirodnih supstanci može uticati na organoleptička svojstva proizvoda: moguće varijacije u boji i/ili ukusu ne utiču na kvalitet proizvoda.

➡️ Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece. Ukoliko se pravilno čuva, rok upotrebe proizvoda je 24 meseca.

🔗 www.immunotrofina.rs