🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

ArthroSTOP®

ODRASLI

ArthroSTOP Rapid®

Preparat za zaštitu i regeneraciju zglobova koji sadrži klinički dokazane susptance koje efikasno deluju na sve zglobove (koleno, kuk, zglobovi ruku, nogu i kičmenog stuba).

📝 Sastav: 

✅ Glukozamin sulfat

✅ Honroitin sulfat

✅ Boswellin

✅ Mangan

Ove supstance pozitivno utiču na pravilnu strukturu i funkciju zglobova, podržavaju mehanička i elastična svojstva zglobne hrskavice i nesmetan rad i pokretljivost zglobova, doprinose održavanju zglobova, kostiju, tetiva i ligamenata u zdravom stanju.

💊 Doziranje: 1 tableta dnevno sa vodom, posle jela. Optimalan efekat se postiže nakon 2-3 meseca korišćenja.

ArthroSTOP Rapid® je pogodan kod prvih znakova habanja zglobova i kičme i preporučuje se kod povećanog opterećenja zglobova (težak fizički rad, sport, višak kilograma) i tokom oporavka od povreda koštano-zglobnog sistema.

➡️ Napomena: Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu! Proizvod nije terapijsko sredstvo. Proizvod ne treba da koriste osobe preosetljive na njegove sastojke. Ne prekoračiti dnevnu dozu. Nije namenjeno deci i trudnicama! Čuvati na tamnom i hladnom mestu, na temperaturi do 25°C. Držati van domašaja dece.

ArthroSTOP Gel®

Masažni gel za negu u predelu zglobova koji poboljšava prokrvljenost, doprinosi smanjenju bola i održavanju pokretljivosti.

📝 Sastav: 

✅ Glukozamin

✅ Boswellin

✅ metil-salicilat

✅ etarska ulja kleke i eukaliptusa

✅ terpentinsko ulje

✅ kamfor i mentol.

Ove supstance brzo prodiru u zglobne strukture i ispoljavaju antiinflamatorno, antiedematozno i analgetsko dejstvo, doprinose smanjenju bola i ukočenosti i poboljšavaju pokretljivost zglobova, mišića i tetiva. Gel se brzo resorbuje i ne ostavlja masne tragove.

💊 Doziranje: Gel naneti na željene delove tela u predelu zglobova 1-2 puta dnevno. Upotreba proizvoda koji sadrže glukozamin savetuje se tokom dužeg vremenskog perioda. Optimalan efekat se očekuje nakon 3 meseca redovne primene.  Preporučuje se kombinacija sistemske i lokalne terapije.

➡️ Napomena: Samo za spoljašnju upotrebu. Ne stavljati na otvrene rane. Držati van domašaja dece. Čuvati na suvom i tamnom mestu, na temperaturi od 25°C.

🔗 www.arthrostop.rs