🍎

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET. MISLI O ZDRAVLJU!

office@sibexline.rs

Top

O nama

Sa poverenjem u inovativnost i kvalitet proizvoda i posvećenim profesionalnim timom, svakodnevno težimo novim izazovima i unapređenju odnosa sa kupcima, saradnicima i zaposlenima.

Kvalitetan zastupnički program i briga o zdravlju naših potrošača, naš su stalni prioritet.

Mi smo

generalni zastupnici i ekskluzivni distributeri za više stranih farmaceutskih kompanija.

Naša delatnost

1. registracija lekova (OTC), medicinskih sredstava i dodataka ishrani;
2. uvoz, izvoz i distribucija;
3. marketing farmaceutskih proizvoda.

Zastupnički portfolio

proizvodi se u Evropskoj Uniji, u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom (GMP).

ZDRAVLJE JE NAŠ PRIORITET.
MISLI O ZDRAVLJU!

Sibex Line je privatna farmaceutska kompanija, osnovana 1997. godine u Beogradu. Stvaranjem dobrih odnosa sa lekarima i farmaceutima, kontinuiranim radom na terenu, proizvodima visokog kvaliteta i visoko stručnim znanjem naših zaposlenih, tokom ovih 20 godina postojanja obezbedili smo visok ugled u stručnim krugovima i poverenje pacijenata.

Osnovna poslovna orijentacija je stalno proširenje asortimana kvalitetnim farmaceutskim proizvodima, proizvedenim po standardima EU, kao i održavanje, razvoj i unapređivanje odnosa sa inostranim partnerima. Kvalitetan zastupnički asortiman i ugled među kupcima u zemlji i regionu, stalni su cilj i preduslov za dalju razvojnu ekspanziju.

Principi poslovanja

1

EKSKLUZIVNI ZASTUPNIČKI UGOVORI

2

DUGOGODIŠNJA SARADNJA

3

PROIZVODI VISOKOG KVALITETA

4

MARKETING PODRŠKA

5

KONKURENTNE CENE

Zastupnički portfolio

Inoprincipali

DMG Italija je privatna, nezavisna farmaceutska kompanija, koja se bavi istraživanjem i razvojem inovativnih medicinskih sredstava, proizvodnjom i marketingom. Područja kompanijskog poslovanja su: gastroenterologija, ORL, pedijatrija, oftalmologija, ortopedija i stomatologija.

Laboratorija Walmark već 20 godina proizvodi dodatke ishrani. Laboratorija mnogo ulaže u razvoj, kontinuiranu i sistemsku modernizaciju opreme i proizvodnog procesa sa ciljem da se obezbedi vrhunski kvalitet proizvoda. Proizvodni proces obuhvata najnovija svetska saznanja na polju farmacije, kao i iskustva eminentnih stručnjaka u Českoj Republici.

Pro.Med.CS je vodeća češka nezavisna farmaceutska kompanija sa sopstvenom naučno-istraživačkom bazom za razvoj lekova za humanu upotrebu. Kompanija je specijalizovana za proizvodnju tableta, obloženih tableta i kapsula, sa dnevnom proizvodnjom od preko 2 miliona komada.  Pro.Med.CS izvozi svoje preparate u više od 25 zemalja sveta.